Image default
Amenajare dormitor Practic

Dormitor amenajat la subsol

Cu toate acestea, avem sa aflam ca se poate si altfel, ca subsolul poate capata noi proportii si culoare cu putin curaj.

Dormitorul din imagini are drept beneficiar o tanara in varsta de 17 ani care a refuzat sa-si amenajeze camera in oricare alta zona din locuita.

La insistentele fiicei, mama s-a ocupat de remodelarea intregului subsol, astfel o cantitate considerabila de pamant a fost inlaturata din fata acestuia pentru a face loc celor doua ferestre generoase.

In urma renovarilor, tanara de 17 ani ar putea spune ca detine mai mult decat o camera de adolescenta, are propriul studio amenajat in culori indraznete, scaldat in lumina naturala, departe de ceea ce a fost odata un spatiu sumbru si intunecat.

Totul, de la mobilierul colorat, la tapetul cu imprimeuri diferite, la jaluzelele cu inserturi florale si geometrice, la textilele in dungi, emana tinerete si vitalitate.

Fundalul alb joaca un rol esential in aceasta incapere, pe langa faptul ca reprezinta baza perfecta pentru coloritul indraznet, are si un aport in imbunatatirea luminozitatii.

In ceea ce priveste amenajarea, nici aceasta nu este mai departe de un joc, deoarece in acelasi permietru au fost introduse forme, materiale si texturi diferite.

Altfel spus, avem de-a face cu un stil eclectic in care dungile se intalnesc cu florile si motive exotice, lemnul cu plasticul, si pielea si formele drepte cu cele curbe.

Articole similare

Masa cu accente asiatice

Anca Ghiorghiu

Amenajarea terasei unui apartament

Elena Virlan

Organizarea eficienta a dressingului

Elena Virlan

Lasă un comentariu