Image default
Amenajare camera copilului Practic

Dormitoare cu stil pentru adolescente

Tanara domnisoara nu se va mai regasi in incaperea de copil si-si va dori cu siguranta un mobilier mai potrivit pentru un adult, alte corpuri de iluminat, textile colorate dar mai serioase bazate pe forme geometrice, imprimeuri florale sau desene abstracte.

Este o evolutie normala caruia nu avem cum sa ne impotrivim, nu putem decat sa ne lasam dusi de val si sa ne conformam noilor cerinte.

Toata aceasta etapa inseamna o cheltuiala in plus pe care unii dintre voi probabil au anticipat-o, altii mai putin.

Si pentru ca toamna este momentul oportun pentru a realiza transformari in locuinta ta, ofera-i un cadou inainte de inceperea scolii si transforma-i incaperea intr-una pe gustul sau.

Daca banii sunt o problema, noi iti propunem o solutie extrem de avantajoasa astfel incat in scurtul timp ramas sa poti duce la bun sfarsit proiectul de reamenajare.

Aplicand pentru un credit de nevoi personale vei obtine banii necesari atat pentru camera adolescentei cat si pentru restul casei, pentru ca suma maxima pe care o poti obtine este de 66.000 Ron.

Alegand OTP Bank optezi pentru facilitati pe care in alta parte nu le vei gasi, si vom incepe prin a-ti spune in primul rand ca banii ii vei primi intr-un timp extrem de scurt. In 24 de ore de la depunerea documentatiei complete vei primi suma solicitata pe care o poti redirectiona cu incredere spre orice domeniu in care ai nevoie, deoarece destinatia creditului este nelimitata.

Un alt aspect extrem de important, care nu-ti va da batai de cap mai tarziu, este faptul ca acest produs bancar nu prevede comisione de:

–         analiza a dosarului;
–         deschidere si administrare cont curent pe toata perioada de derulare a creditului;
–         administrare a creditului lunar;
–         schimbare data a scadentelor lunare.

Mai mult, responsabiltatea de a achita ratele fixe la timp, in 11 luni de creditare,  iti va fi recompensata in cea de-a 12-a cu o rata a dobanzii zero.

De asemenea, faptul ca dobanda este fixa vei stii inca din momentul in care creditul ti se va acorda ce suma vei avea de platit in fiecare luna, pana la stingerea obligatiei.

Toate aceste informatii precum si date despre o posibila refinantare, pentru ca OTP Bank poate oferi refinantare pentru orice tip de credit, le poti afla de la un reprezentant dedicat al bancii.

Tot acesta iti va spune si despre gradul de indatorare de pana la 54%, in functie de perioada creditului si tipul de venit de care dispui, precum si despre faptul ca fluctuatiile valutare nu-ti vor influenta in niciun fel rata lunara si ca de-a lungul timpului vei avea posibilitatea de a reesalona/rescadenta creditul  daca intampini greutati financiare.

Si pentru ca traim in secolul tehnologiei, iti vei putea achita rata din confortul caminului tau, utilizand serviciul OTPdirekt.

Acestea fiind spune, nu mai sta pe ganduri si fa-i cel mai frumos cadou fetei tale. 

Articole similare

Tapetul in dormitor – pro si contra

Catalina Coca

Culori inchise pentru baie

Elena Virlan

In renovarea baii nu sunt admise jumatatile de masura

Constantin Stefan

Lasă un comentariu