Image default
LifeStyle Retete

Dorada file cu sos Harissa si Cous Cous cu lamaie

Ingrediente:

– dorada file

– cous cous

– supa de pui

– ulei de masline

– sare

– sos harissa

– razatura de lamaie

– lamaie murata

– patrunjel

 Sos Harissa     

– ardei capia copt

–  suc de rosi

– usturoi

 – sare, piper

 – seminte de fenicul prajite

 – seminte de susan

 – piper rosu

– seminte de chimen

Mod de preparare: 

Usturoiul se caleste in ulei de masline,se adauga ardeiul copt si sucul de rosii. Se paseaza dupa care se adauga mix-ul de seminte, sare si piper.

Fileurile de peste se marineaza si se pun pe gratarul incins. O parte de supa de pui se pune pe o parte de cous cous se acopera si se lasa sa se umfle, apoi se amesteca cu razatura de lamaie, lamaia murata si patrunjel.

Se aseaza cous cous-ul intr-o ramechina si se rastoarna pe farfurie. Deasupra se pun fileurile de peste si se decoreaza cu putina verdeata.

Pofta buna!

Reteta oferita de Chef Florin Parvulescu, restaurant Uptown

Articole similare

Gusturi bogate si experiente culinare inedite: Bucataria Romaneasca Reinterpretata @ Chefs

casamea.ro

Noutăți și preparate world-cuisine la Flying Pig

comunicat de presa

Intampinati sarbatorile de iarna cu electrocasnicele Whirlpool

casamea.ro

Lasă un comentariu