Image default
Amenajari Interioare

Domus 10 ani si www.casamea.ro


height=”500″ width=”450″ >
value=”http://d1.scribdassets.com/ScribdViewer.swf?document_id=24122747&access_key=key-18kva7qqtzshxs4i0ofj&page=1&version=1&viewMode=book”>


       
   

Iti vine sa crezi sau nu, chiar au trecut 10 ani de cand DOMUS iti este sprijin. 10 ani in care ai amenajat inspirandu-te din paginile revistei, ai ales obiecte de mobilier ghidat de noi, te-am ajutat sa decizi asupra finisajelor, accesoriilor si obiectelor decorative, ti-am prezentat cele mai interesante si cele mai frumoase noutati. Si, atentie, nu avem de gand sa ne oprim! Vrem ca DOMUS sa ramana prietenul tau cel mai bun.

Sarbatorim intrarea in cel de-al doilea deceniu de existenta printr-un nou look si prin restructurarea informatiilor pe care ti le prezentam. DOMUS va fi de acum incolo mai dinamic, mai alert, mai interesant, mai organizat. Nu vor lipsi sfaturile specialistilor nostri, iar accentul va fi pus pe pragmatism.

Vom avea capitole dedicate decoraøiunilor, reportajelor despre case si apartamente, cumparaturilor, bucatariilor, bailor, camerelor de copii si gradinii. Toate acestea, punctate de idei tocmai bune de preluat, de trucuri, ponturi si de pagini in care vei fi pus la curent cu cele mai importante noutaøi ši evenimente din domeniul home & deco.

Pentru ca vin sarbatorile, acest numar va avea un capitol dedicat Craciunului, in care iti prezentam trei decoruri din care sa te inspiri si o selectie de obiecte care sa te ajute sa compui acasa la tine o atmosfera ca in povesti.

Asadar, bucura-te de numarul aniversar si conteaza pe prietenia noastra pentru inca cel putin 10 ani!

 

9152-2-coperta-domus-deco.jpg  9153-3-coperta-reportaje.jpg

Te ajutam sa alegi cele mai frumoase obiecte de mobilier in ton cu anotimpul rece. Special: 16 pagini dedicate Craciunului.

Locuinte cu farmec, trucuri si ponturi, idei de furat – toate pentru a te inspira in amejajarea si decorarea casei tale.

   

9154-4-coperta-domus-pentru-pitici.jpg  9155-5-coperta-bucatarii.jpg

Te invitam sa afli povestile celor mai frumoase camere pentru copii si iti punem la dispozitie alegerile noastre in ceea ce priveste mobilierul si accesoriile potrivite prichindeilor.

Amenajari pe alese, accesorii utile, dotari interesante. Te ajutam sa te orientezi in decorarea si amenajarea baii tale.

9155-5-coperta-bucatarii.jpg  9157-7-coperta-gradina.jpg

In fiecare numar si posibilitatea de a citi “retetele” amenajarilor celor mai interesante bucatarii si de a primi sugestiile noastre pentru a mobila, accesoriza si dota bucataria proprie.

Prim-plan: gradina. Sfaturile specialistilor se impletesc cu experientele cititorilor pentru a-ti oferi inspiratie.

 

­­

Articole similare

Atmosfera relaxanta intr-un apartament la mansarda

Catalina Coca

Greseli frecvente pe care le facem atunci cand gandim iluminarea locuintei

casamea.ro

Suprafetele mari de sticla – avantaje si dezavantaje

Alexandra Petraru

Lasă un comentariu