Image default
Home

DIY: spatiu pentru depozitarea ustensilelor de bucatarie

In toata casa avem o multime de lucruri pe care nu stim unde sa le mai punem si in ce mod sa le mai depozitam.

Indiferent de incapere, exista obiecte catre trebuie puse si tinute undeva. Asta inseamna ca trebuie sa dispunem de spatii potrivite pentru a le depozita. La fel se intampla si in bucatarie, unde avem o multime de ustensile pe care le vrem mereu la indemana.

In continuare iti prezentam o idee foarte interesanta care consta intr-un panou pe care sa atasezi cutii goale de sampon, in care poti sa iti depozitezi ustensilele si nu numai.

Ca sa realizezi acest spatiu de depozitare vei avea nevoie de material laminat, lipici, sticle goale de sampon, balsam sau orice alt produs cosmetic, tocator de lemn, foarfeca, carlige, suruburi si alte unelte care te vor ajuta sa prinzi panoul de perete, un panou.

Cum se face:

1. Intinde materialul laminat cu fata in jos pe o supfrata neteda si pune panoul deasupra lui. Taie materialul lasand o margine de aproximativ 15 cm in jurul perimetrului. Da cu lipici pe panou si lipeste-l de material, presandu-l bine.

2. Indoaie colturile cu grija si capseaza-le de panou.

3. Ataseaza sticlele goale de sampon, pe panou. Alege sticle de marimi si culori diferite, atat pentru eficienta cat si pentru design; arata mai interesant.

4. Ataseaza si suporturi ca cel din imagine, pentru prosoape de bucatarie, manusi pentru gatit sau orice altceva care se poate agata.

Daca ti-a placut, citeste si articolul despre cum sa-ti faci un spatiu de depozitare pentru uneltele de gradina!

Articole similare

YORK by Rodolfo Dordoni

comunicat de presa

10 modele de biblioteci pentru living

Sânziana Iaru

6 ponturi pentru a alege cele mai bune instalatii sanitare

casamea.ro

Lasă un comentariu