Image default
Home

DIY: organizator pentru hartii

Iti propunem un proiect de bricolaj care te va ajuta sa-ti sortezi hartiile sau cel putin sa le ai pe toate intr-un singur loc, pana cand iti vei face timp sa te ocupi de ele.

Pentru acest proiect ai nevoie de urmatoarele materiale:

– cel putin trei bucati de panza

– ac si ata sau lipici pentru textile

– un umeras

Organizatorul din galeria de imagini este realizat din trei bucati de material textil, avand trei buzunare. Insa poti adauga mai multe buzunare, dupa cum ai nevoie.

Cum se face? Taie o bucata de material pe jumatate si coase-o sau lipeste-o de jumatatea de jos a urmatoarei fasii de material, astfel incat sa obtii un buzunar.

Apoi ia următoarea bucata de material si suprapune-o peste jumatate din primul buzunar. Astfel obtii un al doilea buzunar mai mic. In acest moment, ar trebui sa-ti ramana in partea de jos cam trei sferturi dintr-o fasie de material. Acum coase sau lipeste ultima jumatate de fasia care a ramas libera. Tocmai ai obtinut trei buzunare in care poti pune hartiile de diverse dimensiuni.

Ultimul pas este sa cosi partea de sus a organizatorului de bara de jos a unui umeras, pe care il poti apoi agata in orice incapere doresti.

 

Articole similare

Cum realizezi modele pe materialele textile cu ajutorul fructelor si legumelor

casamea.ro

Cum poti reduce consumul de energie electrica

Elena Virlan

Fa-ti singur decoratiunile de Craciun

Revista Domus

Lasă un comentariu