Image default
Home

DIY: Felinare din cutii de lapte, pentru o gradina ca in povesti

Daca ai norocul de a locui la casa, inseamna ca stii cat de frumos este sa ai o gradina pe care sa o aranjezi cum vrei tu, sa plantezi fel si fel de flori, care mai de care mai frumoase si mai colorate, si  a o decorezi cu o multime de obiecte speciale, sa construiesti un iaz sau o piscina, sa amplasezi sezlonguri si balansoare pe care sa te relaxezi cand vrei, iar lista poate continua.

Printre elementele cele mai fascinante dintr-o gradina se afla corpurile de iluminat, deoarece acestea o scot in evidenta intr-un mod cu totul deosebit. O idee foarte creativa si originala ar fi sa creezi felinare din cutii de lapte.

Iata ce iti trebuie:

– cutii de lapte

– servetele

– funde colorate

– o ghirlanda din beculete

– hartie colorata

– lipici

– instrument de taiat

– un ac gros

– linie

– capsator

Taie baza cutiei de carton si cate o portiune dreptunghiulara in toate cele patru parti ale cutiei, pentru “geamul” corpurilor de iluminat

Aplica adeziv pe toate cele 4 parti ale cutiei de carton si pune hartia colorata, dupa care taie resturile inutile.

Decupeaza pentru fiecare “geam” cate o bucata de servetel si aplica in zonele decupate. Fixeaza foarte bine cu mana fiecare servetel, tinand apasat pe portiunile din margini, unde nu exista goluri.

Cu ajutorul unei sarme, ataseaza sirul de becuri, trecandu-l prin toate cutiile de carton, dupa care, cu ajutorul unui capsator, lipeste de fundul fiecarei “lampi” funde colorate, care vor contribui la designul unic al corpurilor de iluminat.

Articole similare

Advertorial: Top 5 cele mai importante avantaje ale instalarii unei centrale termice in propria locuinta

casamea.ro

Interioare personalizate cu marmoleum

Elena Virlan

Bancuta cu depozitare pentru un hol vesel si organizat

Alexandra Petraru

Lasă un comentariu