Image default
Home

DIY: design creativ pentru camera bebelusului (IV)

Camerele bebelusilor sunt cu siguranta cele mai placute incaperi dintr-o casa. Asta datorita intregului design, dar si al elementelor care ii caracterizeaza pe bebelusi sau de care avem nevoie pentru a avea grija de ei.

Cand vine vorba de amenajarea unei camere pentru bebelus, imaginatia nu ar trebui sa aiba limite, la fel cand vine vorba si despre anumite elemente care sa existe intr-o astfel de incapere.

Camera bebelusului este camera in care acesta isi dezvolta creativitatea, imaginatia, dar si invata o multime de lucruri. Designul si motivele pe care le alegem sunt foarte importante, pentru ca de mici, de cand sunt in patut, absorb orice fel de informatie, care poate sa vina chiar dintr-o simpla jucarie.

Din pacate, bebelusii si copiii cresc foarte repede si tocmai de aceea iti propunem o idee creativa de design prin care poti sa marchezi momentele in care copilul tau a mai crescut in inaltime.

Pentru acest proiect vei avea nevoie de: o bucata de placaj, o rigla, rame mici pentru poze, fotografii cu bebelusul tau (urmand sa adaugi pe parcurs sau alegi sa faci acest obiect dupa ce a mai crescut si le pui pe toate, ca sa isi aduca aminte), abtibilduri cu numere, creion grafic, lipici, pensule, vopsea.

Cum se face?

Vopseste baza intr-o nuanta deschisa. Este de retinut faptul ca marginile trebuie sa fie foarte netede si curate. In partea dreapta marcheaza pozitia ramelor, dupa care lipeste-le. Plaseaza o rigla in mijloc, iar in partea stanga numerele care indica cresterea in inaltime a copilului. 

Genul acesta de obiect poate sa devina parte a istoriei familiei, daca vei schimba in mod regulat pozele din rame.

 

 

 

Articole similare

Explore the Most Innovative Architecture and Design in Texas

comunicat de presa

Visit Walt Disney’s Palm Springs vacation home

Sânziana Iaru

Fototapet pentru un decor personalizat

Elena Virlan

Lasă un comentariu