Image default
Amenajare camera copilului Practic

DIY: Design creativ pentru camera bebelusului

Camera bebelusului este acea incapere pentru care toti parintii se entuziasmeaza extrem de tare chiar inainte ca cel mic sa se nasca.

Designul camerei unui bebelus este in general plin de culoare si elemente vesele si pline de viata. La baietei se foloseste mai mult albastru, iar la fetite nuante de roz si rosu, insa mai sunt si parinti care amenajeaza camera bebelusului inainte sa stie daca va fi fata sau baiat si atunci adopta un stil neutru in materie de culori si alte obiecte pentru incaperea unde va sta “micul omulet”.

Intr-o nota creativa si interactiva, iti propunem o idee de design colorata pentru camera bebelusului tau. Aceasta arata foarte bine si il va ajuta pe cel mic sa invete mai bine si mai repede literele, avandu-le pe perete inca de mic.

Vei avea nevoie de vopsea (de baza + inca trei diferite), rigla, pensule, creion, sabloane cu litere, banda adeziva.

Cum se face?

1. Alege un perete din camera, la o inaltime de aproximativ 120 de cm de la podea. Deseneaza cu un creion grafic patrate, iar deasupra liniilor lipeste banda adeziva, asa cum poti sa observi in imagine.

2. Alege anumite patrate la intamplare si ataseaza din sabloanele cu litere pe care le ai. Fa-le conturul cu ajutorul unui creion grafic. Sa presezi foarte bine sablonul de perete, ca sa nu iti fuga de sub mana si sa te incomodeze.

3. Dupa ce ai desenat literele cu ajutorul sablonul, indeparteaza-l si vopseste in interiorul literelor cu diferite culori, dupa care astepti sa se usuce complet vopseaua si indepartezi banda adeziva.

 

Articole similare

Cum să imprimi un aer vintage bucatariei tale

casamea.ro

Reamenajarea casei pentru bebe

Elena Virlan

Solutii pentru depozitarea jucariilor

Elena Virlan

Lasă un comentariu