Image default
Home

DIY: colt de relaxare pentru mamica in camera bebelusului

Camera in care sta bebelusul tau este camera in care si tu petreci  foarte mult timp. Tocmai de aceea, cand vine vorba de amenajarea acestei incaperi, gandeste-te si la un loc in care sa te simti bine in timp ce copilul trebuie alaptat, sau in care sa te relaxezi langa bebelusul tau.

In afara de faptul ca vei alege cat mai multe culori si tonuri vesele pentru mobila si designul camerei, iti propunem sa creezi un colt de relaxare pentru tine, dar care sa intre in armonie cu restul ansamblului.

Amenajeaza acest colt cu multe perne si cu un design format din litere. Arata foarte bine, iar copilul va invata mult mai bine si mai repede literele, cand va creste.

Pentru realizarea acestui proiect ai nevoie de abtibilduri din vinil in forma de litere, 2 tipuri de material – aici s-a folosit unul floral si unul simplu, fier de calcat, role textile.

Cum se face?

In primul rand vei dezlipi abtibildurile de pe folia pe care sunt puse, trasezi conturi de litere cu un marker sau cu un creion grafic mai gros, dupa care presezi cu fierul de calcat, dupa cum poti observa si in imagine.

Decupeaza cu o foarfeca de-a lungul conturului literelor, dupa care indepartezi folia protectoare si o atasezi de rolele textile cu ajutorul fierului de calcat. Vei repeta tot acest proces si cu celelalte litere, schimband dimensiunea si materialul. Aceasta decoratiune poate fi facuta in doua feluri: mai multe litere diferite + aceeasi panza sau 3-4 stiluri de litere diferite + diferite materiale.

Spor la treaba!

Articole similare

Splendoarea mobilierului pictat

Constantin Stefan

Cele mai bune soluţii pentru instalaţiile sanitare

casamea.ro

3 computer games that will delight architecture lovers

Ana Mincu

Lasă un comentariu