Image default
Home

DIY: Ce poti face cu sticlele de vin folosite

Reciclarea este mai mult decat o tendinta. Pentru multi oameni inseamna un mod de viata. Crearea unor obiecte interesante pentru casa sau gradina din sticlele pe care le-ai folosit si care, in mod normal, ar ajunge la gunoi, reprezinta o modalitate foarte buna de a-ti pune in valoare spiritul creativ.

Din sticle goale de vin se pot face multe lucruri frumoase si utile, mult mai multe decat iti poti imagina. In galeria foto vei descoperi doar cateva utilizari noi ale sticlelor vechi de vin.

De exemplu, poti crea o lampa de masa unica dintr-o sticla de vin folosita. Tot ce-ti trebuie este un cablu electric, un abajur, un dop, un bec si cateva accesorii. Acest proiect de tip DIY necesita cunostinte minime, dar poate da rezultate impresionante. Daca nu este confortabil sa lucrezi cu cabluri electrice, poti face un suport de lumanare. De pilda, pune trei lumanari in trei sticle si aseaza-le intr-o camera in care lumina patrunde intr-un mod neobisnuit. Vor contribui la crearea unei atmosfere speciale.

Cu cateva instrumente si putina rabdare, poti confectiona din sticle diverse obiecte, cum ar fi: clopotei de vant, lustre, vaze, felinare etc. De asemenea, le poti vopsi pentru a face cadouri personalizate.

Sticlele de vin reciclate pot fi folosite si pentru a face gradina mai atractiva. De exemplu, poti crea bordurile aleilor din sticla sau poti delimita anumite arii ale gradinii cu ajutorul acestora.

Sticlele de vin reprezinta doar unul dintre obiectele de uz casnic care pot fi reciclate si transformate, cu putina dragoste si inspiratie, in obiecte captivante si utile.

Articole similare

Cum pot fi mascate cablurile in spatiile de birouri? – Opteaza pentru montarea de pardoseli flotante in colaborare cu specialistii Milucon

comunicat de presa

DIY: Suporturi pentru prosoape, din cutii de tabla

Madalina Constantin

Sfaturi pentru intretinerea semineurilor

Elena Virlan

Lasă un comentariu