Image default
Amenajare bucatarie Practic

Dintr-un spatiu anost, o bucatarie primitoare

Un buget de renovare modest impreuna cu un plan de amenajare bine gandit si bucataria poate fi de nerecunoscut. Iata un exemplu concludent.

Desi finisajele nu erau degradate, iar mobilierul se afla in stare functionala, aceasta bucatarie nu avea nimic atragator inainte de renovare. Decoratorul a eliminat aspectul obosit al incaperii nu doar prin inlocuirea finisajelor, ci si prin introducerea unor materiale, texturi si culori care sa anime spatiul.

Citeste si: Renovarea bucatariei cu buget mic

Dupa cum se poate remarca si din imagini, layout-ul a fost pastrat, insa au fost create mai multe spatii de depozitare. Parchetul laminat a fost inlocuit cu altul tot laminat dar de o calitate mai buna si usor de intretinut. Peretii au fost zugraviti, iar suprafata  de deasupra blatului de lucru a fost acoperita cu placi de faianta albe.

Citeste si: Renovarea unei bucatarii de 1,32 mp

Vechile dulapuri crem au fost inlocuite cu altele albe, cu blat din granit. In schimb, s-au pastrat aparatele electrocasnice, adaugandu-se doar un cuptor cu microunde in locul hotei. In decor au fost introduse  cateva accente de culoare (galben, verde) pentru a improspata atmosfera. Rezultatul? O bucatarie practica, atragatoare si vesela.

Insa cel mai usor va convingeti accesand imaginile “after” si “before”. Diferenta – credem noi – este uriasa. Altfel spus, echipa de decoratori a facut treaba buna.

 

Articole similare

Solutii pentru depozitarea jucariilor

Elena Virlan

Cum alegem mobilierul din living in functie de stil ?

Catalina Coca

10 dormitoare traditionale, fiecare unic in felul sau

Catalina Coca

Lasă un comentariu