Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Dintr-o casa veche, o resedinta cocheta

Numita Arsenal B47, aceasta cabana superba, situata intr-o frumoasa zona de munte, cucereste prin materialele naturale, decorul modern si atmosfera luminoasa.

Firma elvetiana Ralph Germann Architectes a transformat o fosta cladire a armatei din al Doilea Razboi Mondial intr-o locuinta confortabila. Aceasta conversie surprinzatoare (de la casa la cabana) a fost realizata prin introducerea unui cub de sticla in structura preexistenta, care a permis designerilor sa mentina acoperisul rustic vechi.

Citeste si: Cabana frumoasa si ieftina

Un element inedit pe care l-au mentinut in design este inscriptia mare de pe perete, care se traduce “Incarcatura maxima 1.500 kg/mp”, care sa aminteasca despre vechea cladire.

Desi a fost restructurata, cabana pastreaza un aer atemporal. Pentru a-l mentine, arhitectul a folosit linii indraznete si curate odata de materialele vechi, cum sticla, ardezia si metalul. Ulterior, designerii au adaugat cateva elemente interesante, cum ar fi peretele fucsia din spatele usii de la vestiar, pentru a „rupe” monotonia.

Citeste si: Cum arata cabanele in Australia?

Peretii interiori sunt finisati cu lemn, care ofera o nota calda spatiului de locuit. Acesta se compune din: o zona de relaxare, bucatarie, dining, dulapuri si un pat rabatabil. Dupa cum se poate remarca, suprafata de 49 de mp a fost valorificata la maximum.

Articole similare

Idei de decorare pentru sarbatori

Elena Turcu

Un decor primitor si luminos intr-o casa noua

casamea.ro

10 livinguri adorabile in stil country

Elena Virlan

Lasă un comentariu