Image default
Amenajari Interioare

Dining intr-un spatiu foarte mic? Se poate.

Intr-o locuinta foarte mica pare imposibil sa amenajezi o zona de dining. Lipsa spatiului te constrange sa montezi o masuta plianta in bucatarie, care e numai buna pentru doua persoane. Dar ce faci cand primesti musafiri?

La acest lucru s-au gandit si designerii de la Dunelm, care au gasit o solutie excelenta pentru spatiile mici: masa plianta cu scaune care se pot depozita in interiorul acesteia.

Avantajele acestui set de dining sunt demne de mentionat: are greutate mica, prin urmare, se manevreaza foarte usor (atat la strangere, cat si la deschidere), se transporta la fel de usor (datorita rotilor), iar scaunele pot fi depozitate in interiorul mesei.

In plus, finisajul din lemn natural permite acestui set de dining sa se integreze in orice tip de decor. Ansamblul poate fi completat cu pernute decorative pentru scaune, care vor spori, totodata, si gradul de confort al utilizatorilor.

Atunci cand este stransa, masa are doar 13 cm. Cu alte cuvinte, poate fi depozitata oriunde in casa, chiar si intr-o mica debara, poate fi transformata in masa de birou sau in masa pentru oaspeti. 

Articole similare

Inspiratie: Mobila din epoca de piatra

Olivia Vereha

Ansamblul Art Residence din Iasi

Costel Popa

Amenajare locuintei la distanta de un click

4interior

Lasă un comentariu