Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Detalii ludice intr-un apartament modern

Aceasta locuinta confortabila, situata in Gustavsberg, Stockholm, reflecta foarte bine simtul estetic si atentia pentru detalii a decoratorilor.

Apartamentul este compus din trei camere si reprezinta un amestec de culori vibrante, utilitati moderne si inovatie in utilizarea spatiului. Proiectul de amenajare a fost realizat de Mood House.

Designerii au adaugat diverse detalii si au creat efecte unice in fiecare camera, pentru a se asigura ca nu exista monotonie, ceea ce face ca acest apartament sa reprezinte o locuinta perfecta pentru o familie cu copii.

Citeste si: Solutii inteligente de amenajare a unui apartament de 32 de mp

Camera de zi se remarca prin patternuri asincrone la nivelul peretilor: suprafete zugravite cu vopsea alba si suprafete acoperite cu tapet colorat. Designerii au urmarit ca, prin atmosfera creata, livingul sa reprezinte un spatiu perfect de socializare.

Cu siguranta, copiii sunt incantati de zona de luat masa, care are peretele acoperit cu tapet cu model forme geometrice. Pardoseala din lemn adauga o nota de eleganta la designul simplu si mobilierul delicat, oferind sentimentul de caldura si confort.

Citeste si: Design inedit intr-un apartament de 40 de mp

Dormitorul matrimonial continua schema de culori utilizata in living. Incaperea dispune de un sistem de rafturi in jurul unei mici zone de lucru, amenajata vizavi de spatiul de dormit.

Camera copiilor are acel ceva care hraneste curiozitatea oricarui prichindel: o multime de puzzle-uri si artefacte colorate care impodobesc peretii. O combinatie excelenta de lumina artificiala si naturala face ca spatiul sa para exuberant.

Citeste si: Design indraznet intr-un duplex din Atena

Articole similare

Grama Ioana

RL online

8 moduri inedite in care poti decora cu flori

Madalina Constantin

Pod transformat în cămin la mansardă

casamea.ro

Lasă un comentariu