Image default
LifeStyle

Designers Guild, pasiune pentru lux

De atunci si pana azi compania a obtinut recunoasterea mondiala pentru o mare varietate de produse textile si mobilier pentru casa. Filozofia brandului este aceea de a combina creativitatea si inovatia cu cele mai inalte cote ale calitatii, atat in design, cat si in produse, servicii si personal.

Designers Guild cuprinde patru mari divizii: cea de materiale textile si tapet; cea pentru copii; brandurile si cea de licente.

Divizia DG Licensing produce o mare varietate de materiale textile si tapet, dar si alte produse pentru casa, ca de exemplu cele pentru bai, paturi, covoare de diferite dimensiuni (100% bumbac de cea mai buna calitate, lana si casmir), mobilier si carti sau produse de papetarie. Ultima idee aparuta sunt parfumurile pentru locuinta – arome selectate cu grija din manufacturi din intreaga lume.

Divizia Kids este una foarte bine dezvoltata si se ocupa cu realizarea de produse pentru camerele de copii.

Colectiile Designer Guild sunt inspirate de natura, istorie si civilizatie, o mostenire cultural-simbolistica ce aduce in prim-plan calitatea si pretiozitatea materialelor. Paleta cromatica indrazneste sa sfideze reguli deja stabilite, imbinand cu mult sarm nuantele in cascade surprinzatoare.

O calatorie pe urmele vechiului drum al matasii a inspirat o intreaga colectie; pornind din splendoarea venetiana a secolului al XVII-lea, transformata in eleganta contemporana, pana la Constantinopole si traversand Marea Caspica, pasii imaginari ai creatorului ajung in magnificile orase Buhara, Samarkand si Kashgar, construind o paleta somptuoasa de imagini ce poposesc mai apoi in casele noastre. Motivul unui asemenea demers este de a readuce la lumina materiale pretioase precum matasea pura, brocardurile, taftaua si combinatiile de culori in imprimeuri ce imita ceramica sau pietrele semipretioase, sticla de Murano sau miniaturile Cloisonne.

Articole similare

Penne siciliene

de la cititori

Zurich, orasul filmului

Madalina Craciun

NOII INFRACTORI, o comedie amară de frapantă actualitate, pe scena mare a TNB!

comunicat de presa

Lasă un comentariu