Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Design original cu bani putini

Asta se intampla pentru ca toti cumparam mobila si decoratiuni din acelasi locuri, folosim aceleasi branduri arhicunoscute.

Un look original tine, da, si de exprimarea reusita a unei fatete a personalitatii dar si de abordarea unor metode inedite. De exemplu, o pictura murala, conceputa special pentru casa dumneavoastra o sa fie, inevitabil unica. E putin probabil ca o alta persoana sa-si comande fix acelasi lucru, pentru aceeasi incapere. De altfel si artistii – daca au putina libertate – prefera sa faca altceva de fiecare data.

Apartamentul din imagini a fost inviorat intr-un mod remarcabil de pictura plina de vitalitate si energie din living si decoratiile cu forme geometrice din hol. Pentru asta, proprietarul a apelat la Alina Bancila, o tanara artista foarte talentata. Avand o libertate totala, ea s-a inspirat din stilul de viata alert al proprietarului. Lucrarea in sine a costat mai putin decat v-ati astepta.

Rezultatul: o pictura de efect, care-ti atrage privirile si-ti ramane in memorie, un hol decorat original cu bucati de oglinzi si linii drepte, o locuinta care paseste clar in afara umbrei banalului. 

Articole similare

Cum poti oferi unicitate locuintei

Elena Virlan

Design abstract intr-un apartament din Shanghai

Madalina Constantin

Apartament de 63 mp: amenajare contemporana la mansarda

Catalina Coca

Lasă un comentariu