Image default
Amenajare living Practic

Design modern şi prietenos într-un living spaţios

Designul modern suportă schimbări într-un ritm uimitor deoarece designerii urmăresc să creeze decoruri confortabile şi practice, care să corespundă cât mai bine stilului de viaţă actual.

Astăzi îţi prezentăm un living fermecător amenajat în stil modern care oferă o mulţime de elemente şi detalii interesante de design, dar fără a suprasolicita ochiul.

În acest living alb şi vesel este folosit galben pal ca accent primar, completat cu mai multe nuanţe ale curcubeului care se extind în întreaga arie de zi. Layout-ul este deschis, dar se desfăşoară în jurul unui volum central în formă de L, pentru o mai bună diviziune. Ferestrele mari nu reprezintă un pericol pentru intimitatea proprietarilor datorită gardurilor vii de la exterior.

În acest interior captivant, corpurile de iluminat contemporane ghidează ochii de la o funcţiune la alta. Zona de şedere compusă dintr-un colţar elegant şi un scaun este scăldată de lumina lămpii Skygarden, creaţie Marcel Wanders. Atenţia pentru detalii poate fi remarcată la operele de artă din spatele mesei de dining care includ o parte dintre culorile prezente în camera de zi.

În zona de dining, mobilierul are o poziţie specială, fiind amplasat lângă un perete cu ferestre duble care oferă o imagine completă a cerului şi peisajului exterior. Tabloul montat pe peretele de deasupra mesei reuneşte toate nuanţele naturale utilizate în living şi dining. Scaunele cu design geometric oferă o notă jucăuşă amenajării şi accentuează designul contemporan al acestei funcţiuni.

Într-un colţ al ariei de zi, o bucătărie compactă a fost amenajată de o parte şi de alta a unui hol minuscul creat în apropierea scării.

Pentru mai multe imagini cu detalii ale acestei amenajări accesează galeria foto.

Sursa foto: www.home-designing.com

 

 

 

Articole similare

Unde exista riscul cel mai mare de dezordine in casa ta

Ana Mincu

Patul din dormitor cu functie dubla: loc de odihna si spatiu pentru depozitare

casamea.ro

Aranjament rustic cu aroma de lavanda

Catalina Coca

Lasă un comentariu