Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Design modern intr-un apartament tineresc si cochet

Acest apartament ne arata maiestria cu care designerul Mario Ramos a reusit sa imbine culorile proaspete cu elementele de design moderne astfel incat sa dea nastere unui decor tineresc si deosebit de confortabil.

Locuinta est unica prin caracteristicile sale si ofera un unghi nou in ceea ce priveste designul intr-un apartament de bloc. Spatiile sunt fluide si luminoase, iar elementele de decor sunt alese in asa fel incat sa corespunda stilului de viata contemporan.

Pardoseala din parchet laminat (finisaj stejar) da tonul amenajarii. Totodata, ofera un aspect natural spatiilor si pune in valoare elementele decorative de deasupra: candelabrul, covorul, masuta de cafea, masa de dining etc. Un strop de natura este adus in interior prin intermediul florilor proaspete. Nuantele de verde (prezente la pernutele decorative) sunt, de asemenea, naturale si placute, ofera amenajarii o nota vesela.

Lucrurile aflate in dezordine aparenta ofera locuintei un aer degajat si homey, sporind totodata farmecul amenajarii. Mobilierul modern, covorul multicolor, accentele subtile de rosu si picturile de pe perete sunt de-a dreptul incantatoare.

Dormitorul “gadila” simturile prin abundenta de culori livrate prin asternuturile de pat, geanta de pe scaun si colectia de carti. Dezordinea flagranta face ca spatiul sa para mai familiar, mai accesibil si mult mai confortabil. Nici in aceasta incapere nu lipsesc florile proaspete si delicate, care accentuaza aerul feminin al amenajarii.

Baia ne surprinde prin forta culorii, adica nuanta vibranta de portocaliu care inveseleste si dinamizeaza spatiul. Cabina de dus este separata de restul incaperii printr-o usa din sticla, care cmpleteaza placut designul baii.

 

Articole similare

Casa Frunza din Brazilia

Georgiana Sfarlea

Casa de tara amenajata in stil shabby chic

Elena Virlan

Acasa la Adrian si Roxana

Luana Ibacka

Lasă un comentariu