Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Design inteligent intr-un penthouse din Israel

Aceste penthouse este situat intr-un bloc din Ramat HaSharon, Israel, si are o suprafata de 230 de metri patrati. Proiectul de amenajare a fost realizat de Liat Peled Chajut pentru un cuplu cu un copil adolescent.

Conceptul de amenajare a avut la baza ideea de spatiu modern, aerisit, cu mobilier care sa asigure confort fiecarui membru al famieliei. Combinatiile de materiale si culori ofera acea nota distincta amenajarii. De exemplu, peretii zugraviti in alb pun in evidenta parchetul din stejar cu linii vizibile, care incalzeste atmosfera prin aspectul sau natural. Finisajele sunt mate sau lucioase, cu o atingere subtila de texturi mai pronuntate in zona de zi (de exemplu, suprafata de deasupra semineului, in living, si cea de deasupra blatului de lucru, in bucatarie).

In fiecare incapere s-a optat pentru mobilier modern, simplu, cu linii drepte si forme regulate. Paleta cromatica se compune din nuante interesante de gri, violet, albastru si alb.

Linia de amenajare se pastreaza in dormitoare si bai, aici punandu-se un accent mai pronuntat pe functionalitate. Amenajarea camerei adolescentului a avut in vedere varsta acestuia si nevoile sale mereu in schimbare.

Apartamentul beneficiaza de o terasa generoasa, care le ofera beneficiarilor aer proaspat, verdeata si o panorama interesanta a imprejurimilor.

Articole similare

Colt placut si primitor

RL online

Si o garsoniera poate fi amenajata cu personalitate

casamea.ro

Casa contrastelor: arhitectură industrială, design interior cald

casamea.ro

Lasă un comentariu