Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Design indraznet intr-un duplex din Atena

Animat de idei de design curajoase, culori vii si detalii dragute, apartamentul „Nadja” reprezinta un echilibru placut intre exprimarea creativa neconditionata si intimitatea calda, familiara a spatiilor.

Locuinta a fost proiectata si amenajata de Point Supreme Architects si reprezinta o imbinare interesanta de stil si functionalitate, in care fiecare detaliu decorativ dezvaluie o surpriza placuta.

Citeste si: Combinatii inspirate de culori si texturi intr-un duplex din Bucuresti

De fapt, este vorba de doua apartamente independente (unul deasupra celuilalt) conectate prin intermediul unei scari. Astfel, s-au creat doua zone distincte: o zona amenajata ca spatiu de socializare (etajul inferior) si o zona privata (la etajul superior). Nivelul inferior este un spatiu deschis, fluid si versatil. Nivelul superior imprumuta partial culorile zonei de zi, insa spatiile sunt inchise, intime si amenajate in asa fel incat sa satisfaca conditiile de odihna si somn.

Citeste si: Duplex sofisticat in Bucuresti

Un element special al amenajarii este scara, care se remarca nu doar prin design si culoare, ci si prin rolurile practice. La o privire mai atenta, se poate remarca faptul ca spatiul de sub scara reprezinta un ansamblu de mobilier de depozitare, care deserveste atat livingul, cat si bucataria. 

Citeste si: Amenajare alb&negru pentru un duplex de 110 mp

Articole similare

Apartament de 8 mp, cu multe spaţii de depozitare

Elena Virlan

Design masculin, curat, minimalist

casamea.ro

Un loc unde sa te simti bine in Tulcea

RL online

Lasă un comentariu