Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Design indraznet, in Palma de Mallorca

Casa Son Vida, asa cum se numeste superba resedinta, are nici mai mult, nici mai putin de 8500 de metri patrati si reprezinta opera de arta a designer-ului olandez Marcel Wanders. Ea este situata pe insula Mallorca, intr-o zona retrasa, departe de ochii turistilor, Palma fiind una dintre cele mai vizitate destinatii turistice din Spania.

De fapt, Casa Son Vida este o vila Mediteraneana reconditionata, transformata intr-o resedinta luxoasa, proiectata pentru a atrage tinerii curajosi, iubitori de arta si frumos.

Creativitatea lui Marcel Wanders poate fi regasita in orice colt al casei, de la scarile exterioare ce imita scheletul unui dinozaur, pana la elemente ce amintesc de personaje sau filme din copilarie: Mickey Mouse, Finding Nemo sau Alice in Tara Minunilor, teme ce au fost abordate in design-ul exterior al casei sau al piscinei.

Stilul retro ales pentru interior este la fel de surprinzator ca si exteriorul. Desi alb-ul predomina, detaliile fac diferenta, totul este gandit si regandit de o mie de ori, dar rezulatul este pe masura asteptarilor.

Singura veste trista este aceea ca resedinta nu a fost scoasa la vanzare pana acum, dar cine stie…dreams come true!

Sursa foto: www.thecoolhunter.net

Articole similare

Dining intr-un spatiu foarte mic? Se poate.

Elena Virlan

Personalitate si stil in amenajarea unei vile

Revista Domus

3 camere inedite

Ana-Maria Oancea

Lasă un comentariu