Image default
LifeStyle

Design cu pasari 3D

Leti este un pandant monocrom, numai bun de fixat in decoruri minimaliste, industriale, sau oriunde se cere lipsa vreunui corp de iluminat mai pretentios. Ce are Leti mai deosebit este o ciocanitoare printata 3D care se fixeaza prin intermediul unui clips pe cablul becului.

In felul acesta, cel mai simplu si clasic obiect de iluminat a devenit un obiect poetic, reprezentant pentru categoria sa. Leti este disponibil in 3 culori: negru, rosu si alb, toate venind la pachet cu figurina 3D.

Leti nu este singurul proiect in care cei de la Studio Macura s-au jucat cu imprimanta 3D si cu imaginea pasarilor. Pero este un alt proiect recent, un semn de carte 3D – in care o pasare marcheaza pagina, iar o serie de mici cabluri o tin fixata intre paginile crtii. Pero are 3 variante: cu pasari in 3 pozitii diferite, inclusiv una cu aripile larg deschise.

Disponibil pe alb, negru, rosu si albastru, Pero poate fi un cadou ideal pentru o persoana draga si se poate integra frumos intr-un colt de lectura iluminat de Leti.

 

Articole similare

6 pasi simpli pentru o baie igienizata

Elena Virlan

Ofera parchetului o viata indelungata

Elena Virlan

Bosch lanseaza noua gama de foarfece Isio pentru taiat iarba si tuns arbusti

comunicat de presa

Lasă un comentariu