Image default
LifeStyle

Descopera vopseaua pe care poti scrie cu creta

Acest tip de vopsea poate fi achizitionata de la magazinele de bricolaj sau de specialitate, iar noi te invatam cum se aplica chiar aici.

Cum o poti integra in caminul tau? Este foarte usor! Mai jos iti propunem cateva “zone”:

birou: unul dintre pereti poate deveni „ciorna” ta; acolo vei putea schita si nota tot ceea ce ai nevoie pentru proiectul tau sau vrei sa faci in viitor.

bucatarie: aceasta incapere este mult mai generoasa; aplicata fie pe un perete, fie pe partea laterala a insulei sau chiar pe masa de dining, vopseaua va prelua „functiile” unei liste de cumparaturi, a unor programari la dentist sau sala, si chiar orarul scolar al celui mic.

– in living, dormitor sau baie, o astfel de vopsea are rol strict decorativ; mai mult, daca nu va doriti o suprafata atat de mare, o tabla scolara de dimensiuni reduse, pe care o puteti inrama frumos, este mai mult decat suficient.

Pozitionati-o in spatele tabliei patului sau pe unul dintre peretii din living/baie si veti obtine o atmosfera de inspiratie provensala. Saptamanal puteti schimba mesajele, surprinzandu-va, in felul acesta, membrii familiei.

 

 

 

Articole similare

Dr Gerard si-a lansat operatiunile in Romania

casamea.ro

Deserturi din vremea copilăriei

casamea.ro

Ciuperci umplute

casamea.ro

Lasă un comentariu