Image default
LifeStyle

Descopera cel mai bun agent natural de curatare pentru casa ta

Iata o lista de moduri in care puteti utiliza otetul ca agent de curatare pentru caminul dumneavoastra:

– daca amestecati otet cu sampon pentru copii obtineti o solutie foarte buna pentru a curata pensulele de machiaj sau orice pata facuta de produse cosmetice.

– puneti in cuptorul cu microunde un castron cu otet si lasati-l acolo pana fierbe. Aburul va inmuia foarte repede petele si va elimina orice miros neplacut.

– curatati geamurile si obiectele din sticla cu un amestec de spirt medicial cu otet – in parti egale.

– creati o solutie de curatat universala din otet si apa cu care puteti curata rafturile si interiorul frigiderului, blaturile din bucatarie,  gresia, practice orice suprafata plana.

– puneti o cana de otet la clatitul rufelor albe pentru a le da stralucire. Daca aveti haine in care ati transpirat, inainte de a le pune la spalat, inmuiati-le putin in otet pentru a nu risca sa scoateti rufele decolorate din masina.

– indepartati petele de cafea de pe canile pe care le folositi frecvent. Umpleti-le cu otet si lasati-le peste noapte. A doua zi petele vor disparea ca prin minune. Spalati si scrumierele la fel.

– preparati un amestec din doua linguri de ketchup si doua de otet pentru a obtine o solutie de curatat excelenta pentru bronz si cupru.

– folositi otetul si pentru a dezinfecta baia. Puneti otet intr-un recipient cu pulverizator si aplicati pe vasul de toaleta. Ucide toate bacteriile si toti microbii. Este cel mai bun dezinfectant natural.

–  pentru a reda luciul mobilei amestecati otet si ulei in parti egale.

– solutia pentru tigaile si oalele afumate sau cu ulei ars pe ele este sa le scufundati timp de o zi intr-un amestec de otet cu praf de copt. 

Articole similare

Spaghetti cu midii si sos de rosii

RL online

Noaptea Europeana a Muzeelor – un succes!

comunicat de presa

Cand si cum spalam cainele?

ORTOVET

Lasă un comentariu