Image default
LifeStyle

Descopera castigatorul unui zbor cu balonul cu aer cald oferit de John Balon!

Participa in perioada 29 mai-30 iunie 2013 la concursul nostru si poti fi chiar TU castigatorul unui zbor cu balonul pentru doua persoane, ceea ce inseamna ca iti poti lua o persoana draga cu tine in „calatorie”.

Ceea ce trebuie sa faci este foarte simplu:

1. Intra pe site-ul www.johnbalon.ro si spune-ne de catre cine a fost realizat primul zbor cu balonul cu aer cald? 

2. Lasa-ne raspunsul tau intr-un mesaj in pagina de concurs, completand casutele libere de mai jos.

Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti, urmand a fi anuntat pe data de 1 iulie 2013.

* John Balon Sky Team a luat fiinta din dorinta de a impartasi extraordinara experienta a zborului cu balonul cu aer cald.

www.johnbalon.ro

http://www.facebook.com/john.istrate

 

*** Prin participare, persoanele in cauza accepta in mod neconditionat si explicit ca datele personale de identitate sa fie utilizate si stocate intr-o baza de date, aceasta putand fi folosita de organizatori sau subcontractanti ai acestora, ulterior, in cadrul altor aplicatii similare, de marketing direct etc., cu respectarea drepturilor prevazute de Legea 677/2001, privind prelucrarea datelor cu caracter personal. La concurs poate participa orice persoana, indiferent de varsta, sex, nationalitate sau religie. Nu au drept de participare la aceasta campanie angajatii organizatorilor, ai partenerilor acestora care sunt implicati in organizarea si desfasurarea concursului si nici rudele de gradul I ale persoanelor fizice. Pentru a intra in posesia premiului, este obligatoriu ca datele trecute pe talon/mail sa coincida cu cele din actul de identitate. Nu se acorda contravaloarea in bani a premiilor castigate. Pentru detalii suplimentare, puteti suna la numarul de telefon: 021-20 28.270 Premiile vor fi ridicate de la adresa redactiei casamea.ro (Str. Nerva Traian nr 3, et 8, Bucuresti)/ sau vor fi trimise prin curier. Taxele de transport privind curierul vor fi suportate de partenerul concursului in urmatoarea situatie:
– daca cei desemnati castigatori sunt din aria curieului.
Cei din Bucuresti vor merge la sediul partenerului sa-si ridice premiile, in timp ce aceia din provincie se vor prezenta la cel mai apropiat sediu al curierului pentru a intra in posesia acestuia.
Premiile nerevendicate in termen de 20 de zile calendaristice vor fi acordate altor participanti.

 

 

Articole similare

Compania IKEA anunta un nou Retail Manager pentru IKEA South East Europe

casamea.ro

Taco burger de quinoa

casamea.ro

Aripi de curcan marinate, preparate in cuptor

de la cititori

Lasă un comentariu