Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Depozit belgian abandonat, transformat intr-o locuinta exceptionala!

Oamenii sunt sceptici de cele mai multe ori cand vad o locuinta construita intr-un spatiu neconventional, cum ar fi un depozit parasit, o fabrica abandonata sau o baie publica iesita din functiune, iar acest lucru este perfect firesc, avand in vedere ca oricine isi inchipuie ce este mai rau in prima instanta.

Arhitectii belgieni de la NU architectuuratelir au reusit sa spulbere aceasta idee, construind o locuinta incredibila pentru familii, intr-un depozit abandonat, apeland la containere de transport pentru a crea incaperile din interior.

Casa intitulata Bomastraat, intr-un vechi depozit industrial din Genk, a devenit un spatiu locuibil, dotat cu toate utilitatile necesare, care se pliaza perfect pe nevoile oricarei familii care isi doreste o locuinta spatioasa, aerisita si luminata.

Bomastraat are inclusiv o curte interioara, o veranda, iar camerele din interiorul depozitului sunt realizate din containere de transport, punand la dispozitia familiei 2 dorimitoare si o baie, living-ul fiind un open space veritabil, in centrul fostului depozit.

Sursa: Inhabitat.com  

Articole similare

Decorul, oglinda personalitatii noastre

casamea.ro

Casă construită într-un zid medieval

Elena Virlan

Structura metalica pentru case

Costel Popa

Lasă un comentariu