Image default
LifeStyle

Denumiri noi care vor facilita diferentierea intre variatele modele de echipamente de foraj Atlas Copco

Noile denumiri vor facilita diferentierea intre variatele modele de echipamente de foraj si vor evidentia, de asemenea, diferitele caracteristici ale acestora, in vederea distingerii avantajelor oferite de fiecare categorie si a identificarii mai facile a segmentului si aplicatiei carora le sunt destinate. Procesul de implementare a fost demarat si se va finaliza pâna la sfârsitul anului 2012, cand toate echipamentele tip ROC vor purta noua denumire.

Gama de echipamente de foraj la suprafata tip ROC a fost divizata in 4 serii distincte, cu urmatoarele denumiri: AirROC, PowerROC, FlexiROC si SmartROC. Metodele de foraj cu ciocan de suprafata, ciocan de fund si tip COPROD se utilizeaza in functie de categoria de echipamente, asocierea fiind evident marcata prin desemnarile individuale din cadrul denumirii echipamentului, cum ar fi FlexiROC T30 R, caz in care T reprezinta varianta de foraj cu ciocan de suprafata, iar 30 – diametrul optim de gaura, specific acestui tip de echipament: 3 inch.

In denumirea AirROC sunt incluse echipamente pneumatice, actionate manual, usor de operat gratie designului simplu si structurii robuste din otel. Seria PowerROC reprezinta gama de echipamente hidraulice cu design fiabil si un sistem hidraulic lipsit de disfunctionalitati. Grupa de echipamente FlexiROC cuprinde echipamente de inalta tehnologie, cu nivel mediu de complexitate, in timp ce SmartROC este denumirea sub care se regasesc echipamentele de inalta tehnologie, cu un nivel inalt de complexitate, dotate cu componente optionale de ultima generatie, in vederea minimizarii costului specific de forare si puscare. Aceasta diferentiere nu este utila numai in cazul delimitarii celor 4 categorii, ci reliefeaza, la nivel general de clasa de echipamente, faptul ca Atlas Copco ofera solutia adecvata pentru fiecare tip de aplicatie in parte.

Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati site-ul www.atlascopco.com sau sa vizitati reprezentanta locala Atlas Copco România SRL.

Articole similare

Marco Ferreri la Milano

Madalina Craciun

Vreau un caine pentru copilul meu!

ORTOVET

(P) Fabrica de Clătite by Tefal, al treilea an de premii inedite și gusturi rafinate

casamea.ro

Lasă un comentariu