Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Delta Studio: costul total al unei amenajari si valoarea adaugata spatiului

In acest sens, daca analizam costul unei amenajari raportat la valoarea adaugata spatiului, principiul “sunt prea sarac ca sa-mi cumpar lucruri ieftine” este pe deplin aplicabil. Piata abunda de solutii ieftine, promovate agresiv de majoritatea comerciantilor, care se depreciaza insa foarte repede, pierzandu-si valoarea si necesitand ulterior costuri suplimentare pentru remediere, care pot depasi investitia initiala, iar la aceasta se mai adauga disconfortul sau imposibiltatea folosirii spatiului pe perioada realizarii lucrarilor de remediere. Deci costul total este cu mult mai mare decat ceea ce anuntau mesajele publicitare.

Valoarea adaugata spatiului printr-o amenajare s-ar putea masura prin plusul de confort sau de imagine, in cazul in care folosesc spatiul, sau mai concret, prin plusul de chirie pe care il pot obtine, in cazul in care il inchiriez, avand in vedere intreaga perioada de utilizare. Aveasta valoare se regaseste si in plusul pe care il pot obtine prin vanzarea spatiului, in cazul in care se alege alternativa valorificarii pe parcursul acestei perioade. O amenajare de calitate nu se demodeaza si isi pastreaza functionalitatea pe intrega durata de viata fara a mai necesita investitii suplimentare.

Noi ne-am asumat misiunea de a optimiza procesul de realizare a amenajarii unui spatiu, in sensul obtinerii maximului de valoare adaugata raportat la costul total.

Pentru aceasta avem in vedere abordarea intregului proces de realizare a unei amenajari de calitate, incepand cu etapa de concepere a solutiei, in acord cu cerintele si personalitatea fiecarui client, realizarea proiectului, alegerea materialelor si produselor, recomandarea echipelor calificate pentru executia lucrarilor, asigurarea de consultanta tehnica pe santier, asigurarea garantiei si service-ului pe toata durata de viata a amenjarii.

Si pentru ca intentia oricarei amenajari reprezita pana la urma o emotie pozitiva pentru cei care interactioneaza cu spatiul amenajat, sub sloganul “home emotion” noi ne propunem sa va oferim cea mai placuta experienta de amenajare, avand insa in vedere atat procesul de realizare a amenajarii cat si intreaga durata de viata a acesteia.

Indiferent daca va amenajati locuinta, sediul firmei, spatiul comercial sau dezvoltati proiecte imobiliare destinate inchirierii sau revanzarii spatiului, colaborand cu noi veti obtine maximul de valoare adaugata spatiului raportat la costul total pe care il veti avea.

Produse: PLACI CERAMICE, OBIECTE SANITARE, BATERII, ACCESORII, RADIATOARE, SPA, MOBILIER PERSONALIZAT, BUCATARII, MOBILIER DE BAIE, PIATRA NATURALA, PARCHET, TAPET, CORIAN, CORPURI DE ILUMINAT, OBIECTE DECORATIVE.

www.deltastudio.ro

 

 

Articole similare

Magazinul Piastrelle Casa vine cu o gamă nouă de plăci ceramice și finisaje de calitate

comunicat de presa

Casa activa: un proiect de viitor

Elena Virlan

Avantajele si dezavantajele incalzirii prin pardoseala

Dan Mazilu

Lasă un comentariu