Image default
Home

Decoreaza-ti casa cu tabla scolara handmade

Vopseaua de tabla scolara nu vine doar in nuanta binecunoscuta de toata lumea. Aceasta poate fi orice culoare si poate fi aplicata pe mai multe tipuri de panouri. Puteti alege de exemplu sa vopsiti una dintre usile dulapurilor din hol sau din bucatarie intr-o culoare indrazneata care sa valorifice intregul spatiu si astfel ii dati si celui mic o preocupare.

Ce este important de stiut este ca aceasta vopsea se aplica cu o pensula cat mai moale si mai fina, iar suprafata pe care alegeti sa o aplicati trebuie pregatita  foarte bine. Dupa ce ati inlaturat de pe ea vopseaua anterioara, smirgheluiti suprafata pana cand ramane fara niciun defect sau rest de alte culori si abia atunci aplicati noua vopsea.

Spre deosebire de altele, vopseaua de tabla scolara se aplica in trei straturi pentru uniformizare si apoi se lasa la uscat timp de trei ore. Apoi este gata de folosire. Puteti sa o aplicati aproape pe orice de la usi, la ghivece, la placi ceramice sau pe gresie si faianta. Totul tine de imaginatia dumneavoastra. 

Articole similare

Construieste un raft elegant pentru carti

Bosch

Cum sa creezi un coltisor pentru citit in locuinta ta?

RL online

Inspirație: 8 bucătării amenajate în stiluri diferite

Sânziana Iaru

Lasă un comentariu