Image default
Amenajare gradina Amenajari Exterioare

Decoreaza-ti casa cu flori!

Anticipand buchetele de flori care vor colora si parfuma locuintele in perioada urmatoare, ne-am gandit sa iti oferim cateva sfaturi legate de modul in care iti poti decora casa cu flori.

In primul rand, aseaza vazele intr-un loc luminos si bucura-te de prezenta florilor cat mai mult timp, fara sa-ti face griji din cauza petalelor care se scutura. Lasa-le pe masa si admira-le in voie. Vei descoperi ca dau un farmec natural incaperii.

Joaca-te cu bogatia de nuante ale florilor asezandu-le in vaze si locuri diferite si imprietenindu-le cu obiectele tale preferate.

Coronitele din brad au devenit tot mai prezente in casele noastre de Craciun, dar iarna nu este singura perioada din an in care ne putem decora astfel locuinta. Coronitele din flori pot fi un aranjament original in orice anotimp, iar confectionarea lor poate deveni o activitate relaxanta si parfumata.

Decorarea cu flori a casei nu vizeaza doar aranjarea florilor in vaze, ci si alegerea imprimeurilor florale potrivite. Te poti inconjura de flori alegand tablouri in culori vii, perne decorative cu motive florale, perdele vaporoase, covoare sau diverse accesorii inflorate.

Intr-un decor plin de flori, casa iti va deveni vesela, frumoasa si primitoare precum o gradina de vara.

 

Articole similare

Cum sa amenajezi o baie ca la spa chiar la tine acasa

casamea.ro

O gradina ca un colt de rai

Elena Virlan

Terasa de la zero grade

Madalina Craciun

Lasă un comentariu