Image default
Home

Decoreaza sic cu…mere si pere tomnatice

Zilele trecute am descoperit o colectie foarte draguta, de sezon, realizata de Sucita Goodies. Colectia cuprinde „mere” si „pere”. De fapt, vorbim despre pernute decorative confectionate cu mult talent si daruire de catre Sucita Goodies.

Pernutele sunt realizate din bumbac (designer Michael Miller, import SUA) si poplin, o tesatura mai lucioasa (import Olanda) . Formele lor neobisnuite si imprimeurile vesele  vor atrage atentia oriunde vor fi amplasate, fie ca vorbim de canapeaua din living sau de camera copilului. Exista o multime de modele din care puteti alege, in functie de preferinte voastre.

Mai mult, Sucita Goodies realizeaza si modele personalizate. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ii scrieti la adresa [email protected] si in cel mai scurt timp veti avea propria pernuta.

De asemenea, ele reprezinta un cadou inedit pentru o persoana draga, mai ales ca se apropie perioada sarbatorilor. Modele deja existente se regasesc la magazinul Hippie Hippie Shake, Hanul cu Tei si costa 55 lei/bucata. 

Articole similare

Usile de interior, decorate cu ajutorul sablonului

Catalina Coca

Cum scăpăm de umezeala din balcon

casamea.ro

Cadouri funny: cani “imbracate”

Elena Virlan

Lasă un comentariu