Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Decoreaza cu nuanta preferata de albastru

1. Desi este considerata o culoare „rece”, albastrul poate fi „incalzit” putin cu o tenta de mov/lila, cum se vede in prima imagine. Si pentru ca dormitorul sa fie si mai primitor, decorati cu alte nuante „calde” de roz si/sau galben.

2. Intr-un living va puteti juca cu mai multe nuante de albastru– „bleu ciel” sau albastru- verzui- , pentru un look eclectic. Peretii si covorul dau tonul in aceasta camera de zi in care mobilierului inchis constrasteaza frumos si cu restul accesoriilor viu colorate.

3. Un mix de imprimeuri –florale, carouri, dungi- are ca si culoare de baza tot albastrul, iar in combinatie cu puritatea albului creeaza o atmosfera „aerisita”.

4. Acest tapet indraznet scoate in evidenta mobilierul si oglinda de inspiratie clasica si este o alegere potrivita pentru un hol sofisticat.

5. Un interior excentric, cum este acest dormitor, este compus din doua culori „delicioase”: albastru turcoaz si verde-mustar. In acest caz, trebuie sa fiti o persoana ce iubeste culorile si imprimeuri.

6. Tapetul inspirat din natura, cu aspect de lambriu, asternuturile imprimate cu frunze de un albastru intens si accente de galben halucinant transforma acest dormitor intr-o incapere fresh.

7. Cea mai potrivita culoare cu care puteti combina albastrul este portocaliul. Nu degeaba sunt culori complementare, deoarece arata atat de bine impreuna, incat nu vei mai avea nevoie de o alta culoare in decor. 

Sursa foto: www.bhg.com

Articole similare

Avantajele apartamentului de la mansarda

VELUX

Decoreaza masuta de cafea ca un profesionist

casamea.ro

CONCURSURI oferite de www.casamea.ro

RL online

Lasă un comentariu