Image default
Home

Decoreaza cu buline!

Acest imprimeu, pe langa faptul ca este vesel, are marele avantaj de a se „camufla” in functie de stilul de amenajare ales. Cu alte cuvinte, in functie de dimensiunea, densitatea si culoarea bulinelor, rezultatul final poate fi copilaros, feminin, seducator, retro sau masculin.

Referitor la introducerea lor in design-ul de interior, optiuni sunt nenumarate. De la mobilier si finisaje, pana la accesorii si decoratiuni de tot felul. Fiind vorba de un imprimeu „bogat”, utilizarea lui trebuie realizata cu grija deoarece, folosit in exces, poate incarca interiorul. De asemenea, mare atentie si la restul imprimeurilor din camera. Exista situatii in care bulinele pot fi alaturate unui imprimeu in dungi si situatii in care carourile nu se „inteleg” cu aceste Polka Dots. Depinde de intensitatea culorilor, de suprafetele acoperite, etc.

De exemplu, intr-o camera de copii un tapet cu buline este mai mult decat potrivit. La fel si cateva accesorii „inbulinate” precum patutul, draperiile sau covorul. Intr-un dormitor feminin, alegeti un tapet cu buline supradimensionate pe care sa il aplicati pe peretele din spatele patului. In felul acesta nu veti mai avea nevoie de o tablie si veti crea si un punct de interes al incaperii.

Intr-un living modern sau retro, o canapea/un fotoliu cu acelasi imprimeu jucaus va anima interiorul sau il va face extrem de sic, in timp ce holul de la intrare va fi mai mult decat primitor daca veti alege un covor sau o pardoseala cu buline. De exemplu, parchetul poate fi „reinventat” cu ajutorul unui sablon si al unui strop de vopsea/vopsele de diferite culori.  

 

Articole similare

Stil modern de aranjare a florilor in vaza

Elena Turcu

Decoratiuni executate manual

Mihaela Calin

Cum armonizam locuinta?

casamea.ro

Lasă un comentariu