Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Decoreaza cu banda adeziva colorata

Noile generatii de benzi adezive vin intr-o multime de modele si culori incat te vei abtine cu greu de la lipirea lor peste tot prin casa. Cu ajutorul benzilor poti crea decoruri dragute si jucause, iar posibilitatile sunt nelimitate.

In functie de rabdarea pe care o ai, poti decora obiecte mai mari sau mai mici. Noi iti prezentam aici cateva accesorii carora le poti schimba infatisarea cu cateva role de benzi adezive colorate.

Ai terminat laptele sau iaurtul din sticla? Nu le arunca si recicleaza-le. Lipeste la baza fasii late de culori diferite, maxim doua, dupa care peste ele aplica fasii mai subtiri de banda adeziva in culori complementare.

Ai de oferit un cadou dar ai uitat sa cumperi o punguta de cadouri? Ai nevoie de o cutie oarecare pe care, cu ajutorul benzilor adezive colorate, o poti transforma pe ea insasi intr-un cadou chic.

Clestisorii decorativi sau cei de rufe pot depasi limita de obiect banal daca le adaugati o singura fasie de banda adeziva.

De asemenea, o varianta mult mai ieftina pentru cei care merg la scoala este aceea de a cumpara caiete cu coperti simple, pe care apoi sa le personalizati dupa bunul plac.

O rama foto simpla, alba,devine sofisticata la aplicarea de diferite modele si culori din aceasta banda uimitoare. Acelasi lucru este valabil si in cazul ghivecelor de flori.

Daca nu le gasiti in magazinele de specialitate, benziele decorative pot fi comandate on-line de pe diferite site-uri.

Articole similare

Spatii de inchiriat disponibile prin SC ICSIM SA

RL online

Tangerine Tango- culoarea anului 2012

Catalina Coca

Proiectoarele cu LED sunt foarte versatile. Iata de ce

comunicat de presa

Lasă un comentariu