Image default
Amenajari Interioare

Decoratiuni in stil scandinav

Amenajarile realizate in stil scandinav (sau nordic) se disting prin eleganta, simplitate, rigoare si luminozitate. Intr-un interior scandinav, elementele de decor sunt reduse la cele strict necesare.

La realizarea unui decor de Craciun in stil nordic se utilizeaza accesorii si decoratiuni confectionate din materiale naturale, cum ar fi lemnul sau piatra. Designul acestor obiecte este simplu, lipsit de zorzoane si motive elaborate. In general, decoratiunile sunt in forma de plante sau prezinta motive vegetale. Astfel de obiecte se disting prin eleganta si simplitate.

In ceea ce priveste culorile, este preferat albul, griul si nuantele naturale ale lemnului. Cei care vor sa “sparga” monotonia data de culorile glaciare, pot introduce mici accente de culoare (rosu, verde, auriu etc.).

Desi nu sunt pompoase, aceste decoratiuni au un efect decorativ puternic datorita formelor delicate, ce fac trimitere la natura. Un decor de Craciun in stil nordic este ideal pentru persoanele atrase de frumusetea data de simplitate.

In galeria foto vei descoperi aranjamente si decoratiuni in stil scandinav care te pot inspira. 

Articole similare

Ediţie specială! EXPO CASA MEA, 3-6 mai ROMAERO – Expozanţii şi organizatorii ne fac un tur al târgului

Ion Diamandi

Casa ca o primavara

Simona Popa

Caminul decembrie 2006 – ianuarie 2007

RL online

Lasă un comentariu