Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Decoratii din natura

Revenirea aceasta la natura poate are legatura cu criza economica prin care trecem, poate nu. Ideea e ca am mai vazut si pe la noi in ultima vreme decoratiuni din materiale naturale, dar nu atat de multe.

La targ in schimb am intalnit producatori – cum sunt cei de la Van Dijk care expuneau produse facute exclusiv din materiale naturale. Extrem de creativ as zice si, banuiesc, destul de ieftin.

Preturile la vanzare erau bune si pentru Romania. Previzibil chiar, preturile erau mai mici decat cele de pe piata autohtona.

Dupa cum vedeti si in pozele alaturate, diverse conuri, seminte, crengi de copac, radacini, stelute de mari, scoici pot fi folosite pentru creearea unor obiete de decor. Din petalele florilor se face sapun sau parfum, lavanda se tine in dulap penru miros si contra moliilor (dupa cum stim de la bunici), in general, natura ne ofera tot ceea ce ne dorim pentru casa, trup, suflet si chiar … si in materie de design interior.

Intr-un fel, concurenta noastra cu natura nu s-a incheiat: ea inca ne demonstreaza ca formele ei raman nemuritoare si perfecte. In vremuri de criza, poate chiar cele mai bune solutii.

Articole similare

Casa contemporana cu arhitectura frumoasa si interior luminos

Elena Virlan

Ghidul gradinitelor din Bucuresti 2010

RL online

Decoratiunile din cupru si nuantele de portocaliu sunt vedetele acestui sezon

casamea.ro

Lasă un comentariu