Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Decor rustic realizat fara ajutorul unui specialist

Din modul in care este amenajata locuinta se poate observa cu mare usurinta ca aceasta are gusturi desavarsite in materie de home&deco si a reusit, chiar daca nu a apelat la ajutorul unui specialist, sa mobileze corect incaperile. Nu a fost un lucru deloc usor deoarece locuinta este speciala, fiind iesita din tipare.

Mobilierul trebuia sa fie pe masura. O parte din piese au fost achizitionate de la targuri vintage din strainatate, majoritatea, iar alte piese au fost cumparate de la Ikea. Cu ajutorul accesoriilor diferite a schimbat total look-ul mobilierului nou, reusind sa il integreze in decorul interior.

La aspectul de casa desprinsa din povesti contribuie si pardoseala neobisnuita. Aceasta este, de fapt, un caroiaj din lemn de stejar si teracota fabricata la Sighisoara. A fost facuta manual, iar costurile nu le-au depasit pe cele ale unui parchet banal. Toate camerele au un farmec aparte, fiecare in parte fiind decorata intr-un stil unic, cu obiecte vechi de cateva sute de ani, unele mostenite, altele cumparate de la targuri de vechituri. O incapere deosebita o constituie baia de la etaj. Aceasta a fost facuta de catre proprietara ajutata de un prieten.

Insipratia a venit de la baile marocane si bucatile de mozaic au fost lipite manual. Acest interior este o dovada de bun gust, de imaginatie. Proprietara a utilizat fiecare lucru pe care il detinea sau care i-a placut astfel incat sa ii gaseasca un loc in casa fara ca aceasta sa fie incarcata, a reusit sa transforme obiecte care in mod normal nu ar fi atras atentia nimanui, in adevarate piese de mobilier sau decoratiuni.

Articole similare

Proprietarul care a mers pe mana arhitectului

revista Planul Casei Mele

Lucruri la care sa te uiti inainte de a cumpara o casa

casamea.ro

Etnic sic

Mariela Vanu

Lasă un comentariu