Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Decor relaxant, guvernat de culoarea gri

Specialistii afirma ca in incaperile destinate relaxarii este indicat sa folosim culori temperate. Iata un exemplu de dormitor, care, prin amenajarea in culori pastelate, creeaza toate premisele unui somn bun.

La prima vedere, zgarcenia de culori in amenajare creeaza impresia, gresita de altfel, ca spatiul respectiv nu poate fi decat monoton si neprimitor. Folosite inteligent, culorile neutre pot da nastere unor decoruri fermecatoare.

De exemplu, in dormitorul din imagini sunt prezente doua – trei culori de baza si cateva accente de alb. Griul, culoarea care guverneaza intreaga amenajare, este prezent atat la finisaje, cat si la accesorii.

Secretul amenajarii consta in dozarea corecta a diverselor nuante de gri la nivelul peretilor si tavanului (gri inchis pentru pereti, gri foarte deschis pentru tavan), care vine in contrast placut cu nuanta mai puternica a parchetului. Accentele de alb (prezente la tablia si asternuurile pentru pat, perdele etc.) au fost introduse pentru a oferi luminozitate decorului.

Articole similare

Casuta la poalele muntilor

casamea.ro

Stratulat Annemarie Bianca

RL online

Decoreaza masuta de cafea ca un profesionist

casamea.ro

Lasă un comentariu