Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Decor practic, functional si modern

In cazul amenajarii din imagini o parte a fost cumparat din magazine (corpurile din living, dining si dormitor), iar rstul a fost realizat la comanda (piesele din bucatarie, baie, hol si camera copiilor).

Pentru a crea un decor practic, functional, dar totodata modern, proprietarii s-au orientat spre mobilier in stil minimalist, care sa nu incarce spatiile.

Amenajarea a porinit de la canapelele din living, de altfel primele corpuri de mobilier comandate. In functie de acestea a fost ales si restul pieselor de mobilier, corpurile de iluminat si chiar cromatica generala.

Toate piesele de mobilier realizate la comanda, din bucatarie, hol, baie si camera copiilor, au fost proiectate de catre proprietarii locuintei, in functie de rolul pe care urmau sa-l joace. De exemplu, initial, s-a dorit in camera copiilor paturi supraetajate, deoarece inaltimea spatiului (2,95 m) permitea acest lucru si, in plus, mai ramanea si loc pentru joaca sau studiu.

Datorita faptului ca ambii copii doreau sa doarma „la etaj”, s-a gandit un model care sa satisfaca aceasta cerinta. Astfel le-a fost asigurat copiilor un loc aerisit pentru joaca sau studiu.

Articole similare

15 amenajari adorabile la mansarda

Elena Virlan

Studio: Culorile inchise nu sunt un “nu” categoric in spatii mici

Olivia Vereha

Idei pentru spatii mici: 4 interioare sub 40 de mp. Partea a II-a

Elena Virlan

Lasă un comentariu