Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Decor modern, elegant si feminin

Inainte de reamenajare, decorul acestui apartament era impersonal si trist. Greu ai fi crezut ca este locuit de o tanara vesela si dinamica. Mobilierul vechi, multitudinea de lucruri inutile si pastrate in dezordine nu erau reprezentative pentru spiritul vesel al proprietarei. Era clar ca necesita o redecorare completa.

Designerii de la studioul Kasia Orwat Home Design au intors apartamentul cu susul in jos: au demolat pereti, au scos usi si au eliminat toate lucrurile vechi. Pentru un plus de functionalitate, au recurs si la modificari de recompartimentare. Camera de zi a fost extinsa prin eliminarea peretului care o separa de hol. Bucataria nu a suportat nicio modificare de ordin structural, dar a fost refinisata (de exemplu, peretii au fost acoperiti cu tapet, care ofera o nota sic amenajarii) si integrata in decorul general. Aici, singura modificare a constat in eliminarea usii.

Decoratorii au utilizat culori pastelate si accente de culoare jucause, pentru a alunga monotonia. Cromatica zonei de zi se compune din gri, turcoaz si accente de alb, iar dormitorul se remarca prin contrastul alb-negru, scos in evidenta cu ajutorul fundalului neutru.

Interesant este modul neobisnuit in care a fost montat parchetul, placile parand a fi dispuse intr-o ordine „jucata”. Un alt detaliu al amenajarii care atrage atentia este peretele din living decorat cu oglinzi de marimi si forme diferite.

Decorul actual, realizat in stil modern, scandinav, este mult mai reprezentativ pentru tanara proprietara, o persoana vesela si cu simtul umorului. Interiorul se distinge prin aerul tineresc si elegant, mult mai ordonat si mai usor de curatat si intretinut. Cred ca acest tip de apartament reprezinta casa ideala pentru orice tanara care isi doreste sa locuiasca singura.

Capodopera contemporana realizata de Kasia Orwat Home Design!

Articole similare

Cabana frumoasa si ieftina

casamea.ro

Sika: excelenta pentru casa ta

RL online

Un spatiu mic cu potential mare de amenajare

Elena Virlan

Lasă un comentariu