Image default
Amenajari Interioare

Decor in british style

Punctul de plecare in decorarea unei incaperi il poate reprezenta un hobby, un obiect, o culoare sau, de ce nu, un steag.

Cu siguranta, daca iti vom cere sa te gandesti la un decor in stil british, iti vei imagina o incapere amenajata cu mobilier masiv, cu forme rotunjite si multe textile ce prezinta imprimeuri florale… Descrierea se potriveste de minune cu varianta „country” a stilului englezesc. Insa, intr-o locuinta moderna, „amprenta” englezeasca o poti pune si altfel.

Daca ai o pasiune pentru cultura britanica, dar in acelasi timp iti doresti un decor modern sau minimalist, iti propunem un alt punct de plecare in realizarea decorului: steagul englezesc.

Ideea e mai simpla decat iti imaginezi. De exemplu, poti sa alegi accesorii (perdele si/sau draperii, pernute decorative) care sa prezinte simbolul steagului englezesc si deja vei da un aer british decorului. Daca ai un fotoliu vechi, confectioneaza o husa noua din acelasi material pe care l-ai folosit la draperii si fete de perna. In acest cadru poti adauga mici obiecte realizate in stil englezesc sau care sa faca trimitere la Anglia: un tablou supradimensionat cu peisaj urban (de exemplu, o imagine din Londra, cum ar fi Tower Bridge), o rama foto cu imaginea unei personalitati britanice etc.

Articole similare

Apartament amenajat modern in tonuri puternice

Olivia Vereha

Tu stii cum alegi cea mai buna lenjerie de pat pentru bebelusi?

casamea.ro

IPE Cavalli

RL online

Lasă un comentariu