Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Decor homey si atmosfera luminoasa intr-o casa din Spania

Prezenta luminii naturale poate transforma complet spatiul de locuit.  Nu e de mirare ca, atunci cand realizeaza proiectele de amenajare ale locuintelor, designerii se ghideaza dupa numarul ferestrelor, orientarea acestora si gradul de lumina naturala care patrunde in interior.

Avem ca exemplu aceasta casa din Spania, care se distinge prin atmosfera calda si foarte luminoasa. Incaperile sunt dominate de ferestre mari, neacoperite sau accesorizate cu perdele vaporoase. Fiecare spatiu (inclusiv baia) este scaldat in lumina naturala, care induce o stare de optimism.

Peretii zugraviti in bej, piesele de mobilier din lemn si tesaturile albe servesc ca fundal pentru lumina soarelui – vedeta designului in aceasta casa. Accentele de culoare (prezente la accesorii, cum ar fi pernutele colorate in forma de inima si buchetele de flori proaspete) ofera amenajarii gratie si dinamism. Cromatica interiorului este completata de pasteluri, cum ar fi roz pal si galben discret.

Mobilierul in stil vintage sau shabby-chic completeaza acest cadru natural si luminos. Micile detalii decorative, cum ar fi vasul cu nuci si vaza din sticla umpluta cu trandafiri roz de pe masuta de cafea din living, sporesc farmecul amenajarii. Felinare ruginite si colivii de colectie sunt expuse in diferite locuri din living.

Dormitorul are in prim plan patul gigantic acoperit cu asternuturi in nuante pastelate. Paravanul decorativ accentueaza nota poetica si romantica a amenajarii. Prin elementele decorative gratioase, baia se ridica la „inaltimea” celorlalte incaperi. Mobilierul din lemn si accesoriile elegante ofera personalitate incaperii. Detaliile decorative, cum ar fi inimioarele din lemn si lumanarile albe, completeaza decorul diafan.

„Bijuteria” casei este insa terasa amenajata in stil vintage: pat din fier forjat, lazi din lemn, covor din panza groasa de sac, pernute de podea imprimate. Si aici sunt inserate lumanari si felinare, dar si multe plante si flori de primavara. Decorul reconfortant si atmosfera joviala fac din aceasta zona a casei o adevarata oaza de relaxare.

 

Articole similare

21 de milioane de dolari, pentru o resedinta din Insula Belvedere

Catalina Coca

Prezentare ansamblu imobiliar construit in Bacau

Costel Popa

Fii arhitectul casei tale!

RL online

Lasă un comentariu