Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Decor fresh intr-o casa primitoare

Aceasta casa pare a fi locul de unde soarele rasare in fiecare dimineata. Orice lucru din acest interior este luminos, proaspat, vesel si primitor. Fara indoiala, „vinovate” sunt combinatiile indraznete de culori: galben, verde, roz si albastru.

Un interior colorat ca acesta ar putea fi pentru unele persoane un pic prea colorat, insa credem ca merita o atentie speciala. Este un exemplu concret de casa mica din lemn, cu mobilier accesibil si obiecte decorative simple, in culori vii, dar foarte confortabila si primitoare. Toate acestea ne arata ca nu avem nevoie de elemente de lux pentru a ne bucura de o casa frumoasa si a avea o viata fericita.

Atmofera vesela este creata indeosebi cu ajutorul textilelor in nuante fresh, puse in evidenta cu ajutorul fundalului neutru. Ferestrele mari, neacoperite, ofera multa lumina si sporeste nota optimista a amenajarii.

Exteriorul este la fel de fermecator. Fatada casei si a casutei de vara vopsite in galben, vegetatia bogata si mobilierul colorat transforma locul intr-un mic paradis.

Va puteti imagina urmatorul scenariu? Va treziti dimineata intr-o casa colorata si vesela, cu gradina verde si frumoasa, cu leagan si mobilier de relaxare… Nu poate fi decat minunat.

 

Articole similare

Alege sa fii unic, alege sa fii deosebit!

Elena Turcu

Apartament la mansarda

VELUX

Culori si lumini intr-un apartament din Rusia

Elena Virlan

Lasă un comentariu