Image default
Amenajare living Practic

Decor festiv in 3 pasi

Table mats

O solutie la indemâna de a schimba look-ul unei mese sunt accesoriile textile, fie ca e vorba despre o fata de masa, un napron sau suporturi individuale pentru farfurii. Ideea este sa ai un set de astfel de accesorii potrivit pentru orice ocazie. 

Flori naturale

Efectul pe care il au florile proaspete asupra unui interior e binecunoscut. De altfel, ele nu ar trebui sa lipseasca din niciun aranjament de masa festiv. Nu conteaza neaparat vaza in care le pui. Nu iti trebuie un model special, de sarbatoare. Important este ca florile sa fie in ton cu evenimentul si sa creeze starea pe care o urmaresti.

Huse pentru scaune

Cea mai simpla metoda de a schimba atmosfera generala a unei incaperi este cu ajutorul textilelor. Acestea ii pot oferi culoare si dinamism, in functie de imprimeu, cromatica si corespondentele create intre ele. E clar ca, pentru dining, solutia o reprezinta husele pentru scaune. Datorita lor, un mobilier banal va primi un nou look, mult mai atractiv. Cauta sa le coordonezi cu restul elementelor pe care le ai in minte (accesorii de masa, flori etc.) si intre ele, daca optezi pentru un mix de modele.

Material preluat din numarul de aprilie al revistei Domus

Articole similare

40.000 de lei oferiţi de stat la renovarea sau construirea casei

Elena Virlan

Un living spatios

Elena Virlan

5 scenarii pentru un living perfect

Sânziana Iaru

Lasă un comentariu