Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Decor diafan si feminin intr-un apartament din Bucuresti

Acest apartament compus din doua camere este situat in complexul rezidential Orhideea din Bucuresti si a fost amenajat de designerii de la Studio Insign (by Galeriile Noblesse) pentru o tanara studenta.

Amenajarea inglobeaza elemente moderne, retro si romantice, ceea ce ii ofera interiorului un aer eclectic, sofisticat si elegant. Nota feminina a amenajarii este data de liniile delicate ale mobilierului si combinatiile de culori deschise, precum si de gratia obiectelor decorative si a florilor naturale, prezente peste tot in decor.

Apartamentul este un open-space impartit in zone practice si elegante, delimitate prin intermediul mobilierului. Astfel, suprafata acestuia include: living, bucatarie, dining si un colt de studiu, creat intr-o „nisa” discreta. In imediata vecinatate se afla dormitorul, un spatiu intim si cochet, amenajat dupa aceleasi coordonate. Fiecare incapere a fost utilata cu produse de la Galeriile Noblesse.

Zona de zi este luminoasa si aerisita, in ciuda faptului ca gazduieste mai multe functiuni. Suprafetele mai vitrate, mobilierul alb si dispunerea strategica in decor a elementor decorative contribuie in egala masura la obtinerea aspectului aerisit.

Universul creat de designeri reprezinta o adevarata oaza de liniste si relaxare pentru tanara proprietara. Mixul cromatic respecta trendurile actuale in designul interior, iar combinatia de materiale textile simple sau cu pattern-uri florale completeaza armonios intreaga amenajare. 

www.studioinsign.ro

Articole similare

Beneficiul peisajului asupra interiorului

Elena Turcu

Apartament clasic, cu accente moderne

Catalina Coca

Inspira-te dintr-o casa londoneaza foarte, foarte sic

Catalina Coca

Lasă un comentariu