Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Decor de toamna – idei usor de pus in practica

Nuantele de aramiu, galben, oranje, rosu si maro construiesc un tablou fascinant. Sunt poate cele mai complementare culori care se imbina armonios, atat la exterior, cat si la interior.

Astfel, integreaza aceste culori in caminul tau prin intermediul accesoriilor, al textilelor si al veselei. Acestea sunt foarte usor de schimbat de la sezon la sezon. De exemplu, un set nou de draperii pentru living sau o lenjerie de pat pentru dormitor sunt suficiente pentru a aduce un suflu nou in cele doua incaperi.

In dining, un aranjament al mesei in culorile toamnei este recomandarea noastra. De asemenea, cateva perne decorative cu motive specifice anotimpului nostru (ghinde, frunze, crengute, etc.) pot fi amplasate aleatoriu, intr-un colt sau altul, pe fotoliu sau canapea, la fereastra sau in dormitorul celor mici. Sunt practice si arata foarte, foarte bine in orice decor.

Insa, ceea ce va transforma, cu adevarat, un interior simplu intr-un decor de toamna sunt chiar elementele din natura. Dovlecii, merele, ghindele, porumbul, frunzele, crengutele si orice altceva mai gasiti prin natura zilele acestea merita adunate si inserate in casa.

 

Articole similare

Lumina deseneaza spatiul

VELUX

Cum sa transformi un spatiu mic intr-unul mai mare

RL online

Casa 100% Eco

revista Planul Casei Mele

Lasă un comentariu