Image default
Amenajari Interioare

Decor de toamna feminin vs. masculin

Trecerea in sezonul rece reprezinta un bun prilej pentru a face schimbari in decor. Daca toamna este anotimpul tau preferat, foloseste-o ca sursa de inspiratie. Iata cateva idei interesante de a crea un decor de toamna feminin vs. masculin!

Decor feminin

Cine poate spune ca toamna se poarta doar maro, bej sau gri? Acest anotimp poate fi cat se poate de… colorat. Daca vremea rece, umeda si mohorata te deprima, ai cel mai bun motiv sa recreezi acasa la tine un decor vesel, plin de viata. O poti face apeland la culori deschise – alb, orange, crem etc. – si la corpuri de mobilier albe, cu aspect vintage. Ce vrem sa-ti spunem e ca totul depinde de tine pentru ca atmosfera sa fie una vesela, feminina, colorata… Nu uita de sfesnice cu lumanari parfumate si de obiecte de accent cu care sa inviorezi mai mult ansamblul.

Citeste si: Decor romantic de toamna

Decor masculin

Culorile dulci, materialele vaporoase si accesoriile cu motive jucause nu sunt tocmai pe gustul barbatilor. In acest caz, decorul trebuie gandit la masculin, adica apeland la o cromatica mai „serioasa” (albastru, verde inchis, gri etc.) si la piese de mobilier mai sobre, cu linii drepte. In ceea ce priveste nota melancolica, o poti obtine cu ajutorul finisajelor cat mai naturale, al obiectelor din lemn (tabureti, masute) sau al unui semineu. In apropierea acestuia poti sa amplasezi un fotoliu confortabil, alaturi de o carte deschisa…

 

Articole similare

Cum se curata mobilierul din piele

Elena Virlan

Top 10 cele mai frumoase case din sticla

Elena Virlan

Camere pline de culoare si veselie

Ana Mincu

Lasă un comentariu