Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Decor de efect cu finisaje medii

Prin remodelare si design, totul cu ajutorul d-nei Rodica Argint s-a obtinut efectul dorit: lumina, volum, confort.

De exemplu s-a renuntat la peretele care despartea holul de la intrare de bucatarie. bucataria a devenit astfel zona deschisa, cu acces direct in living. Pentru ca se poate vedea direct din usa, a fost mobilata atractiv. Dulapurile negre, fara mânere, au un sistem special de deschidere. Lampadarele care atarna deasupra politei de bar sunt tot negre. Sub polita exista un spatiu de depozitare ascuns. Hota e de la Beko, iar plita si cuptorul sunt Platinum. Prin renuntarea la peretele despartitor s-a creat senzatia de spatiu in plus s-a obtinut iluminarea eficienta a zonei de intrare.

Dormitorul trebuie sa fie un loc de relaxare, cu ambianta odihnitoare. Mobila din dormitor si dressingul de pe hol au fost facute la comanda in atelierele Roda Definition.
In baie s-a ales o cabina de dus transparenta. Lavoarul si placile ceramice au fost achizitionat de la Delta, cabina de dus de la Romstal, vasul de toaleta de la Casa Noua.

Sarmul livingului e dat de tapetul bicolor, lampa arcuita supradimensionata si tapiteria canapelei. S-au folosit finisaje medii si mobila cumparata in special de la Ikea si Mobexpert. Un decor de efect “scos” din detalii indraznete si care se poate face cu destula usurinta.

Articole similare

Atmosfera de sezon: pregateste casa de sarbatoare!

Ana-Maria Oancea

Arhitectură spectaculoasă, cu accent pe confort

casamea.ro

O casa ‘insangerata’ pentru Halloween

Olivia Vereha

Lasă un comentariu