Image default
Amenajari Interioare

Decor de Craciun scandinav cu rosu, verde si alb

O trasatura distincta a locuintelor amenajate in stil scandinav este prezenta culorii alb, care se regaseste atat la finisaje, cat si la majoritatea elementelor de decor.

In aceste conditii, te intrebi cum poti crea o amenajare de Craciun in stil scandinav care sa fie calda si foarte primitoare in acelasi timp. Ei bine, una dintre propuneri consta in introducerea unor combinatii de culori traditionale, cum ar fi rosu si verde, care, utilizate corect, vor pastra aerul nordic al amenajarii.

Citeste si: Decoratiuni in stil scandinav

Albul si tonurile deschise (gri, bej deschis, nuante naturale ale lemnului) pastrate la finisaje si mobilier au avantajul ca vor permite decorari ulterioare. Rosul poate fi utilizat fara retineri la textile (paturi, pleduri, covorase, pernute decorative, perdele, obiecte de decor etc.), iar verdele la elementele naturale ale decorului (brad, coronite, aranjamente si decoratiuni).

Citeste si: Amenajare de Craciun intr-o casa din Norvegia

Textilele, accesoriile de orice fel si obiectele de decor pot fi inlocuite usor dupa sarbatori, astfel incat efortul reamenajarii la primavara sa nu fie prea mare. In galeria foto iti propunem 9 decoruri care imbina cu succes acuratetea stilului nordic cu frumusetea si caldura celui clasic.

 

 

Articole similare

10 obiecte pe care le poti folosi in loc de noptiera

Alexandra Petraru

Decor modern cu obiecte vechi

Elena Virlan

Inscriete-te la newsletter si poti castiga un DVD cadou, oferit de PRO VIDEO si www.casamea.ro

RL online

Lasă un comentariu